Aku?

My photo
Sabah, Malaysia
Blog Untuk Renungan Masa Depan Apabila Dah Bertongkat.. Namun Lalui Hidup Kita Di Dunia Realiti Semasa Meniti Ke Hari Tua.. Gunakan Blog Hanya Sebagai Medium Penggerak, Bukan Sebagai Diri Yang Bergerak.. Kerana Nyata Lebih Bermakna Dari Maya..

Saturday, June 18, 2011

Lari Tajuk _ Brother Nasz Berpantun Pulakkk..

Seperti biasa pengenalan lari tajuk, Wa tak suka pantun, benci sangat nak berpantun, tapi seperti biasa jari-jari runcing wa nih ada otak dan hati sendiri beria-ria (beria-ia : malas tengok DBP online) nak berseloka pantun bagai. Jadi wa tutup mata biar jer jari nie mengolah ayat dia sendiri.. Ahakss <<<--- Lari Tajuk.

Nak joint Klik Jer atas tuh.. tak pun header si macho berspek bawah nie.. Ahakss


Bila jari-jari wa menggunakan hati dan akal sendiri mengolah pantun : (Dalam hati wa mengaharap pujian menggunung untuk wa)
Bukan senang menjadi jari..
Jari diberi sangatlah runcing...
Tuan empunya jari tengah sakit hati..
Sebab ramai kata blog tak happening...

Ah! Peduli! Wa tak peduli dengan peraturan segmen nie, wa tiba-tiba ada hati nak berpantun sebab pantun di atas tue lari tajuk.. Dia tak puji pun diri wa nih.. (tengah spot gunting nak gunting si jari)
Tidak peduli apa kata jari..
Yang penting bahagia itu untuk wa..
Wa seorang yang minta dipuji..
Sebab budget ensem susah nak kata...
P/s : Hahah.. Sorry Bro.. ter'dua' kerat pulakkk


Aku Tetap Aku Di sudut Aku Terus Memerhati_AmkaNsem

19 comments:

سيتي عإيشه Aisyah said...

wah~ hensem ya..hihi~ ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪•Salam Ukhwah fillah.♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

سيتي عإيشه Aisyah said...

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪•Salam Ukhwah fillah.♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

EiZaRaZiErYa said...

ahahahah...xley blah...but best~ wink3 >_<

NasZ said...

tak bleh2..haha..takpe..rule to be broken..hehe..

thanx sudi join..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..

LIST SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

Domo Mega said...

pantun yg menarik ^_^...

sudah follow...rajin2lah terjah blog saya...InsyaALLAH saya akan rajin terjah blog ni ^_^

safwanmahzin said...

heheheheh nice2...salam kenal..=D

mate saya bulat said...

hensem sangat lah. hahaha

PeRmAtA bIrU said...

hahhahah... kelakr la pantun nih.. dua2 best.. adoi... ensem x terkata yer... hehheh...salm perkenalan yer.. gelak guling2 baca pantun.. so nice...

miss A said...

owh ensem hehe?? hehe jom baca pantun si miss A lak hehehe ^^ hehe salam perkenalan ehehe

http://biruisbluecoolistenang.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-pantun-puji-diri-sendiri.html

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

TQ all.. wa akan balas msg anda di ruang komen anda...

BajinganCinta said...

terjah org emsemmmm!kekeke

Fadhli Zainol said...

hahahaha terbaik!

MAISHARAH said...

hye..sang pencinta..dgar ni

sungguh tenang si laut biru
berlari aku bermain lelayang
berpuitis memang hobiku
jgn jelez kerna tndanya sayang..:)

hanjila said...

wa...hensemnya pantun tu..

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

@hanjila.. ermm napa pantun yang hensem.. orangnya ermm..orangnya?.. lagi sekali.. Orangnya? emrmm

...Minah BluR... said...

biar sYE tlg smbung...orgnyer...hensem! HAHAHA
memg mintak dipuji..

missunguviolet said...

haha ! 8 kerat pon takpe .
jalan aje . huhuhu !
nice ;D

Kathy Tuah said...

apa ni lari tajuk??x boleh x boleh..heee~ apa2 pun pantun yg menarik ^^,

lieynanilaz said...

terlebih lah plak..hahaha

....: TAK BEST :.....

.: KATA PADA KATA :.

...Semua hasil dari Otak Aku... Hati aku kaki support... Jari aku tolong ketuk-ketuk... Kalau aku tulis time minum copy...Aku sure letak gula sebagai ct rasa untuk pastenya...takut datang surat cinta...Tapi jarang minum copy sebab aku benci copy, aku suka air gunung yang bersih dan segar...

.: Hijau itu aku... Hebat itu mereka tu... Tokoh itu tertentu :.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Open Cbox

Hak Cipta Terpelihara

Creative Commons License
aku dari sudut aku terus memerhati_amkaNsem by Aku.. Aku.. Aku.. Sang Pencinta is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at akuakuakusangpencinta.blogspot.com.