Aku?

My photo
Sabah, Malaysia
Blog Untuk Renungan Masa Depan Apabila Dah Bertongkat.. Namun Lalui Hidup Kita Di Dunia Realiti Semasa Meniti Ke Hari Tua.. Gunakan Blog Hanya Sebagai Medium Penggerak, Bukan Sebagai Diri Yang Bergerak.. Kerana Nyata Lebih Bermakna Dari Maya..

Saturday, June 25, 2011

Manis _ Seloka Mereka best..

Best si...


Konon usia  setahun jagung..
Domo mega , wa tak percaya langsung...
Mungkin hanya omongan kosong..
kalau tipu wa kan pancung...




Best Si...




Kaya dengan durian...
Keciknya penuh permainan...
Entri santek tak terlawan..
Oh Marcella aku tertawan...





Best si...

Brother penuh taktik...
Gaya cara ada logik, bukan logistik..
Nasz macho wanita tertarik..
Alladin, jin aku cantik..



Best si...


Zul Fatta nama di gelar...
Seni dan sastera jadi penawar..
Semangatnya kuat wa terselar...
Ideanya mungkin boleh jadi penawar...



Best si...


Cantik lesung pipit..
Profile picture FB dia tersepit..
Amirah-cassan kau jangan hati sempit...
Nanti aku gigit kepit-kepit...



Best si...

Hanjila Sinun nya mari..
Nya tok da juak jari jemari...
Idea power, sidak sik tau nya lari..
Ngembak hati dalam entri...


Best si...



Minah korea Asal ganu..
Idea perghhh wa tak tau...
Salute selalu di hujung jemariku..
Nawal Addina aku mau kamu...




Best si...




Kak Misya tengah sakit hati...
Ada orang dia benci..
Kak, jaga hati jaga diri..
Saya sentiasa spot entri...





Best si...


Moon.Rahdin antara pendorong...
Tercipta sang pencinta yang terpesong...
Hidung kemek pipi tersorong-sorong...
Nama santek adalah si beleng, bukan bolong...


Best si...












Samizul WSB dia datang...
Fadzmie rakan blogger dia tatang..
Bro wa sorry wa selalu menyimpang...
Wa hanya kaki tumpang...

P/s : Ini hanyalah gurauan... tapi komen-komen anda menjadikan wa bersemangat nak maju.. TIANG KAYU!
Aku Tetap Aku Di sudut Aku Terus Memerhati_AmkaNsem

17 comments:

Amiirah-Cassan said...

hahaha sweet !!!
tapi kalau hang sepit,
aku gigit !

Yo, Abang aku berubah :(

nawal addina said...

eh , sy pon ade laa ;)

kau mau aku ? meh laa :P

Zul Fattah said...

haha..this is best bro..best bro..
aku pun kena...???

Domo Mega said...

pancungla kalau berani..walaupun masih berusia 14 tahun..tapi tuan punya badan masih teguh...kuang33

apsal x caye umur saye 14...haiyyya....:P

Sang Pencinta said...

@amirah..

mau kena gigit hahah

Sang Pencinta said...

@ nawal.. waka waka eh eh

hanjila said...

hahaha...cmna bleh slh fhm ni. tdk apa, sarawak atau sabah, sy okey je, 1 borneo kan...

ps: sang pencinta, bleh tlong translate kan seloka tu utk sy...

Sang Pencinta said...

@ zul.. bro.. hehhe manis itu gula, gula itu manis haha

Sang Pencinta said...

@ damo mega.. seloka jer... joking.. percaya...

Domo Mega said...

bagus3.....^_^.....

tingkatkan usaha anda dlm berpuitis :D

Sang Pencinta said...

@ damo mega.. tengah berusaha.. sebab hijau itu aku kan..

@ hanjila.. heheh rilex..

aku translet di sini la..

datang dari sarawak..
dia nie ada juga air tangan..
idea power, orang tidak tau dia lari dari dunia...
membawa hati itu masuk dalam entry..

misya mialen said...

naaaa...mcm mo pengsan aku sekejap dik..ada link pula sini.hahhaa..tq..tq;D mmg masa bt entri tu, mmg sakit hati dik, mana x klu kena kasi budu2 jak.tp, skrg happy gila2 sbb ada sygku dtg..;D aiseyman;D
dik, bulan tu bukan ko dik.hahhaa..org lain baaa;D

Sang Pencinta said...

jangan pengsan di blog ku kak...

kak misya berjaya jadi pengomen tegar yang membuatku semangat untuk berbloging..

hahahha

Fadzmie Mohamad said...

Gua support lu bro sebab gua suka cara penulisan lu. Jadi, jangan berhenti menulis. Okey, bro?

Sang Pencinta said...

hahah ok bah kalu kau bro.. hahah

Marcella said...

fulamak!!terharu2...thanks..

kamu tertawan???saya juga..=)

hehehe..


p/s:baru hari ni smepat nak tengok..balik kg,takda tenet..=(

samizul.net said...

Oit, ada 'tag' sini nda sound2 wehh.. Muahua3.. Kenapa aku sama si Fadzmie tu satu kali dalam pantun.. Nda kan kering idea mehh, haha..

Nota: Apa2 yang puji/promo gua, gua jadi BAGUSSS PUNYA sama lu, kah3.. XD

....: TAK BEST :.....

.: KATA PADA KATA :.

...Semua hasil dari Otak Aku... Hati aku kaki support... Jari aku tolong ketuk-ketuk... Kalau aku tulis time minum copy...Aku sure letak gula sebagai ct rasa untuk pastenya...takut datang surat cinta...Tapi jarang minum copy sebab aku benci copy, aku suka air gunung yang bersih dan segar...

.: Hijau itu aku... Hebat itu mereka tu... Tokoh itu tertentu :.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Open Cbox

Hak Cipta Terpelihara

Creative Commons License
aku dari sudut aku terus memerhati_amkaNsem by Aku.. Aku.. Aku.. Sang Pencinta is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at akuakuakusangpencinta.blogspot.com.