Aku?

My photo
Sabah, Malaysia
Blog Untuk Renungan Masa Depan Apabila Dah Bertongkat.. Namun Lalui Hidup Kita Di Dunia Realiti Semasa Meniti Ke Hari Tua.. Gunakan Blog Hanya Sebagai Medium Penggerak, Bukan Sebagai Diri Yang Bergerak.. Kerana Nyata Lebih Bermakna Dari Maya..

Monday, June 13, 2011

Lari Tajuk _ GA Lagi Dari Bro Wacana

Perkataan 'lagi' tang tajuk tuh tak tahan. Macam la wa pernah ikut GA dari "Bro Wacana".. Ceh ceh keceh, entri  beliau pun belum pernah nak selak coz wa baru je terbuka blog beliau hari nie. ahaks.. Tapi sebelum wa taip-taip nie wa dah duduk bertafakur, tutup telinga, tutup mulut dan tutup semua yang patut ditutup kecuali mata selama 20 mini 29 saat membaca entri-entri yang kena highlight sebagai "entri terhangat di wacanaku". Baca jangan tak baca. <<<--- Lari tajuk sudah. Lupa syarat-syarat GA

"tak tahan macam detektif konan yang berumur" ahaksss
: Pastu dia suruh komen. Ngam sangat la dengan wa nie kaki komen. Dah tuan rumah bagi can nak komen. Tang mana wa suka blog bro wacana nie, mestilah part 18 SX. wa bukan suka cerita 18 sx nie tapi wa suka gaya berani dalam penulisan. Perghh.. Yang best nyer tak tahan nak tengok adalah emotional turn dari kesangapan cerita tentang 18 sx menjadi lawak yang meletupkan isi perut. tue jer pun.. 18 Sx dalam blog nie terkawal, bukan porno ok..

Ok.. cukup.. Penat.. nak baca 18 SX yang seterusnya..
Aku Tetap Aku Di sudut Aku Terus Memerhati_AmkaNsem

3 comments:

Honey Barney said...

kaki komen ye..rerajen la lh komen ye...hehehe

gud luck~!

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

oh my honneyyy ahaksss... nak komen honney jer pasnie.. hari2 nak komen honney jer hahahah

Pembawa_Wacana said...

Thanx sudi join....sudi2 la bace entri di blog aku ni lagi...:)

....: TAK BEST :.....

.: KATA PADA KATA :.

...Semua hasil dari Otak Aku... Hati aku kaki support... Jari aku tolong ketuk-ketuk... Kalau aku tulis time minum copy...Aku sure letak gula sebagai ct rasa untuk pastenya...takut datang surat cinta...Tapi jarang minum copy sebab aku benci copy, aku suka air gunung yang bersih dan segar...

.: Hijau itu aku... Hebat itu mereka tu... Tokoh itu tertentu :.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Open Cbox

Hak Cipta Terpelihara

Creative Commons License
aku dari sudut aku terus memerhati_amkaNsem by Aku.. Aku.. Aku.. Sang Pencinta is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at akuakuakusangpencinta.blogspot.com.