Aku?

My photo
Sabah, Malaysia
Blog Untuk Renungan Masa Depan Apabila Dah Bertongkat.. Namun Lalui Hidup Kita Di Dunia Realiti Semasa Meniti Ke Hari Tua.. Gunakan Blog Hanya Sebagai Medium Penggerak, Bukan Sebagai Diri Yang Bergerak.. Kerana Nyata Lebih Bermakna Dari Maya..

Monday, June 13, 2011

Lari Tajuk _ Cik Bubu

Sebelum wa kena review, baik wa review (wa layak ka nak review, Bising brother pemez nanti). Cik yang mengenalkan diri sebagai Cik Bubu, kreatif dalam penggunaan maya. Tolong-menolong dalam menaikkan saham. Jika menang mata ter'kebabom' dalam kontest , blogger lain juga dapat habuan. Ahaksss. Korang nak joint menaikkan saham, klik Cik Bubu Mata TerKebabom



Wa tak nak joint. Hati wa kata jangan. Tapi jari-jari wa ada otak dan hati sendiri yang membuat keputusan untuk menyertai. Wa diam tengok jari wa taip-taip. hati wa sedih tengok jari wa ada hati nak joint. (apa nak buat, jari wa pandai berfikir yang diri ini masih hijau, harus kenal-kenal orang dalam maya.) Tapi wa takut abang pemez akan membebel lagi. Hahahah YB Tanpa Nama dan si Polan Bin Polan akan terasa.

: Kenapa jari-jari wa nak layan adik kita mata kebabom nih..
Mungkin jari-jari  wa :-
*Tersihir dengan mata itu.
*Telah sedar diri yang blog wa hancuss tiada orang nak ikut.
*Telah sedar diri yang wa masih hijau belum berpengalaman di dunia blog.
*Nak pakat-pakat dengan jari-jari Blogger lain supaya mempunyai hati dan otak sendiri, tidak menjadi hamba kepada tuan punya blog.
ATAU ( nie yang tak tahan, wa jadi mangsa)
*Jari wa dah tunjuk Cik Bubu sebagai mangsa usha-usha wa lepas nih. Dia dah tunjuk, wa go on jer.. ahaksss

Shhhh.. Abang pemez membebel lagi kang.. Biasalah Yb Tanpa Nama yang dihormati la katakan.

Dari mata ke mata, Hati merasa

Aku Tetap Aku Di sudut Aku Terus Memerhati_AmkaNsem

5 comments:

cik bubu said...

gahaha wa support lu , wa support lu :D nanty jampi jampi ah sikit kasi random.org tu plilih awak yerr! thnks join . gudluck~ ^^

cik bubu said...
This comment has been removed by the author.
cik bubu said...
This comment has been removed by the author.
Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

hahha cik bubu.. promot mata wa jugak kalu dah menang.. mata wa warna kelabu asap, tapi tunggu ada asap depan mata wahahhaha

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

ahakss.. sampai tiga komenggg.. wa exited nak tunggu result

....: TAK BEST :.....

.: KATA PADA KATA :.

...Semua hasil dari Otak Aku... Hati aku kaki support... Jari aku tolong ketuk-ketuk... Kalau aku tulis time minum copy...Aku sure letak gula sebagai ct rasa untuk pastenya...takut datang surat cinta...Tapi jarang minum copy sebab aku benci copy, aku suka air gunung yang bersih dan segar...

.: Hijau itu aku... Hebat itu mereka tu... Tokoh itu tertentu :.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Open Cbox

Hak Cipta Terpelihara

Creative Commons License
aku dari sudut aku terus memerhati_amkaNsem by Aku.. Aku.. Aku.. Sang Pencinta is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Malaysia License.
Based on a work at akuakuakusangpencinta.blogspot.com.